TABLA PERFORATA

Tabla perforata este folosita in diferite sectoare de activitate si pe diferite suporturi metalice.
Tabla perforata poate fi utilizata la fel de bine ca produs util sau decorativ, atat la interior cat si la exterior.
Domeniile in care se foloseste tabla perforata sunt diverse, enumerand: fatade decorative, plafon fals, casete fonoabsorbante, masca de protectie pentru radiatoare, etc.
Dupa perforare, tabla poate fi prelucrata prin indoire, roluire si tratata, dupa caz, prin: slefuire, vopsire, zincare, etc.
Toate modelele de tabla perforata realizate de societatea noastra sunt pe dimensiunile solicitate de clienti.
Pentru cele mai noi informatii privind produse, proiecte si lucrari executate din tabla perforata, la nivel mondial, apasati aici.

DUPA TIPUL PERFORATIILOR
Rotunde
Patrate
Ovale
Unghi de 60 grade
Unghi de 45 grade
Liniare
ALTE TIPURI DE PERFORATII
Triunghi
Hexagon
Round
Arcade
Linii
Litle

TABLA EXPANDATA

Tabla expandata se caracterizeaza prin versatilitatea sa foarte mare, durabilitate prin excelentul raport greutate-rezistenta, rigiditate mare datorita structurii sale, omogenitate, fiind fabricat dintr-o singura bucata, taiere usoara la diferite lungimi, transparenta ce permite filtrarea luminii, zgomotului si a apei.
Plasa expandata din otel se foloseste pentru placari de fatade, plafoane metalice (tavane false), scari metalice, masti si protectii metalice dar si la mobilier, panouri de gard din tabla expandata, filtre industriale, etc.
Tabla expandata se livreaza sub forma de baloti de tip normal, la dimensiuni de ochi expandat prestabilite si care trebuie sa fie conforme cu urmatoarele:
Latimea foii de tabla expandata = latimea foii de tabla lisa utilizata (max. 1500 mm),
Lungimea foii de tabla expandata este cuprinsa in intervalul = 500 +/- 6000 mm.

PROFILE METALICE

Profilele metalice sunt destinate pentru sustinerea structurii interioare a peretilor despartitori din gips carton.
Utilizand un sistem adecvat de accesorii de prindere a profilelor, acestea pot fi utilizate pentru realizarea tavanelor suspendate.
Profilele metalice sunt realizate prin deformare la rece a tablei zincate.
Tehnologie aplicata:
Profilare si ajustare la lungimea dorita de client.
Materie prima folosita:
Tabla zincata de 0,6mm grosime, cu un strat de zinc de 16 microni;

TRASEE DE CABLURI

Produsele prezentate in continuare sub denumirea de jgheaburi pentru cabluri electrice sunt utilizate la realizarea traseelor de protectie si pozarea cablurilor electrice si a conductelor de apa, aer comprimat, etc.
Avantaje
Realizarea configuratiei in plan si spatiu a traseelor de cabluri;
Operativitatea executiei montajului;
Capacitatea portanta conform cerintelor;
Separarea tipurilor de semnale;
Protectia si integritatea cablurilor electrice;
Estetica industriala;

GRATARE SI TREPTE METALICE

Elementele gratar sunt realizate prin ambutisare la rece pe o linie tehnologica dotata cu utilaje specializate, din tabla zincata sau inox cu grosimea intre 1,5 - 3 mm. Tehnologia de fabricatie utilizata nu necesita alte operatii de prelucrare (sudura, prelucrari mecanice etc.). Eliminarea operatiilor de sudura inlatura posibilitatea de desprindere a unor elemente componente iar tehnologia folosita elimina posibilitatea de producere a accidentelor.
Elementul gratar cuprinde un modul prevazut pe suprafata exterioara cu proeminente, elemente de rezistenta, ranforsari si pereti laterali in care sunt executate gauri de prindere si care se afla in legatura cu suprafetele de sprijin. Proeminentele ambutisate pe intraga suprafata confera calitati antiderapante deosebite elementului gratar, iar coeficientul mare de siguranta luat in calcul confera garantia utilizarii in conditii de securitate maxima in diverse domenii.

BALUSTRADE

Esențiale pentru siguranță, balustradele ajută la prevenirea căderilor accidentale.
Compoziția unui parapet se poate modifica in funcție de utilizarea sa, fie pentru balustrada scării, balustradă mezanin, balustradă de piscină sau balustradă de terasă.
Instalarea unei balustradele trebuie să îndeplinească diferite standarde, atunci când înălțimea de cădere este mai mare de 1 metru.
Se recomandă, totuși, ca în cazul în care inălțimea de cădere este mai mică sau egală cu 1 m, să se monteze la limita de cădere un obstacol, cum ar fi o jardineră de flori.
De reținut că, în caz de accident, responsabilitatea căderii vă aparține. Balustradele de balcoane, punți, pridvoare, loggii trebuie să aibă o înălțime de minin un metru.
Cu toate acestea, înalțimea poate fi redusă la 0,80 m în cazul unui parapet de peste cincizeci de centimetri grosime.
Standardele prevăd ca balustrada să reziste la un efort de 60 N/ml, în cazul locuințelor private și de 100 N/ml pentru clădirile publice.


Contact

A.S.CONSTRUCT IMPEX SRL - Buftea, jud. Ilfov, Str. Mănești, nr.7.

Email: contact@asconstruct.ro

Tel.: 0217804577Ghid materiale