Otel
Tip Prelucrare mecanica Prelucrare termica Prelucrare la rece Sudura Eficienta Caracteristici
S235J2 Se recomanda pentru lucrari generale, in care nu este necesara o rezistenta ridicata.
S275 2 stele 4 stele 4 stele 4 stele 4 stele Utilizat la fabricarea structurilor de otel sudate si nituite.
C45 4 stele 3 stele 2 stele 2 stele 3 stele Este utilizat in special ca otel structural pentru piesele masinilor si pentru constructia vehiculelor
S355 4 stele 4 stele 4 stele 2 stele 2 stele Utilizat pe scara larga la fabricarea structurilor si produselor metalice destinate constructiilor si constructiei de masini.
Z275 4 stele NA 1 stea 2 stele 1 stea Tabla zincata Z275 asigura o rezistenta indelungata in timp a produselor realizate din acest material.

Aluminiu

Tip Prelucrare mecanica Prelucrare termica Prelucrare la rece Sudura Eficienta Caracteristici
3003 1 stea 4 stele 4 stele 4 stele 4 stele Caracterizat de usurinta in prelucrare si sudura; rezistent la coroziune.
5052 2 stele 3 stele 4 stele 4 stele 4 stele Are o rezistenta crescuta la coroziune, ceea ce face sa exceleze in industria marina, precum si in aplicatii electronice si chimice.
6061 2 stele 3 stele 4 stele 4 stele 4 stele Placa de aluminiu 6061 are abilitati mari de sudura si brazare datorita rezistentei sale ridicate la coroziune la toate temperaturile.

Inox

Tip Prelucrare mecanica Prelucrare termica Prelucrare la rece Sudura Eficienta Caracteristici
303 3 stele 3 stele 1 stea NA 4 stele Prelucrare foarte usoara. Utilizata pentru piese de masini.
304 2 stele 4 stele 4 stele 4 stele 4 stele Rezistenta mecanica excelenta, rezistenta la coroziune si proprietati de prelucrare la rece.
  Aceste informatii sunt furnizate ca un ghid general, pentru a va ajuta sa selectati materialul potrivit cerintelor dumneavoastra. In niciun fel S.C. A.S. CONSTRUCT IMPEX SRL sau asconstruct.ro nu sunt raspunzatori pentru eventuale neconcordate. Daca aveti indoieli cu privire la îndeplinirea sau nu a unui anumit criteriu de selectare a materialului conform cerintelor dumneavoastra, va rugam sa ne contactati.