Politica de cumparare

Odata ce ati parcurs oferta noastra si ati selectat produsele dorite, va invitam sa le asezati in cosul dvs. de cumparaturi. Completarea formularului de comanda asigura implementarea corecta a intregului proces de cumparare. Comanda se realizeaza apasand butonul „Adauga in cos” prezent in dreptul fiecarui produs.

INFORMATII PRODUSE SI PRETURI

Preturile afisate in cadrul site-ului www.asconstruct.ro sunt in RON. Preturile afisate sunt valabile la momentul accesarii paginii unde acestea sunt afisate, A.S. CONSTRUCT IMPEX SRL rezervandu-si dreptul de a le modifica oricand, fara niciun preaviz sau notificare. Prin efectuarea unei comenzi pe site-ul www.asconstruct.ro va obligati irevocabil sa platiti contravaloarea produselor comandate.

PLASAREA SI CONFIRMAREA COMENZII

Plasarea comenzii se realizeaza prin parcurgerea urmatorilor pasi:

  1. selectati produsele dorite si le adaugati in Cosul de cumparaturi, cu un click pe butonul „Adaugare în Cos”;
  2. daca doriti sa adaugati mai multe produse in cos, faceti click pe butonul „Continui cumparaturile”;
  3. daca doriti sa finalizati comanda faceti click pe butonul „Finalizeaza comanda”,
  4. dupa selectarea produselor dorite, in cazul in care nu aveti un cont pe site si nu doriti sa va creati un cont pe site, selectati “Finalizare comanda ca Vizitator” introduceti adresa dvs de email pentru confirmarea primirii comenzii;
  5. introduceti datele de facturare;
  6. introduceti adresa de livrare;
  7. plasati comada prin click pe butonul „Finalizeaza comanda”;
  8. efectuati plata;

POLITICA DE LIVRARE

Produsele se livreaza de catre vanzator, direct la domiciliul cumparatorului / adresa specificata de acesta.
Transportul se asigura printr-o firma de curierat.
Comanda va fi expediata in ambalaje care sa asigure securitatea transportului. Raspunderea pentru orice deteriorare cauzata in timpul transportului produsului trimis de catre noi, revine transportatorului conform legislatiei locale în vigoare.

PROCEDURA DE REZOLVARE A RECLAMATIILOR

Orice nemultumire legata de accesarea, utilizarea, inregistrarea pe site-ul nostru, efectuarea unei comenzi, aspecte legate de comanda efectuata si alte asemenea, ne va fi comunicata direct, fie telefonic, la numarul de telefon 021.780.45.77, fie prin email la adresa contact@asconstruct.ro.
Nemultumirea dvs va fi inregistrata si veti primi un raspuns in scris, pe adresa de email mentionata cu ocazia aducerii la cunostinta noastra a nemultumirii dvs, in termen de cel mult 3 zile lucratoare.
Clientul declara ca este de acord sa nu faca publice aceste nemultumiri (pe retelele de socializare, media, discutii la petreceri private sau in orice alta modalitate) sub rezerva suportarii daunelor cauzate pentru prejudiciul de imagine adus Companiei prin aceste actiuni.

POLITICA DE RETUR

Clientii care nu sunt multumiti de produs il pot returna si/sau pot alege un alt produs in limita contravalorii produsului returnat, cu respectarea termenilor si conditiilor de mai jos. Nu vor fi acceptate pentru returnare produsele care vor fi desigilate,  lipsa etichetelor sau a ambalajelor originale. Inainte de a returna produsele, clientii trebuie sa notifice prealabil producatorul in scris la adresa de e-mail contact@asconstruct.ro unde vor specifica urmatoarele:
–     produsul/produsele pe care doresc sa le returneze
–     motivul returului
–     optiunea inlocuirii sau rambursarii sumei
Retururile se vor realiza pe adresa: S.C. A.S. CONSTRUCT IMPEX SRL, str. Manesti, nr. 7, Buftea, jud. Ilfov. Taxele de transport aferente retururilor cad in sarcina clientului care returneaza produsele.

FORTA MAJORA

Niciuna dintre partile contractante nu raspunde de neexecutarea la termen sau/si de executarea in mod necorespunzator – total sau partial – a oricarei obligatii care ii revine in baza prezentului contract, daca neexecutarea sau executarea necorespunzatoare a obligatiei respective a fost cauzata de forta majora, asa cum este definita de lege, din motive independente de parti.
Partea care invoca forta majora este obligata sa notifice celeilalte parti, in termen de 5 (cinci) zile, producerea evenimentului si sa ia toate masurile posibile in vederea limitarii consecintelor lui.

DISPOZITII FINALE

Orice conflict aparut intre A.S. CONSTRUCT IMPEX SRL si clienti va fi rezolvat pe cale amiabila. In cazul in care acest lucru nu este posibil, solutionarea conflictelor intra in competenta instantelor judecatoresti din România, cu aplicarea prevederilor legale romanesti în domeniu.