GRATARE DE PROTECTII FANTANI ARTEZIENE BDUL. UNIRII BUCURESTI FATADA DIN TABLA PERFORATA PARK LANE BUCURESTI REALIZAREA PERFORATIILOR FATADA DIN TABLA PERFORATA BUCURESTI MALL
limba romana english

TABLA PERFORATA


GENERATI-VA SINGURI IMAGINEA TABLEI PERFORATE IN FORMAT PDF. CLICK AICI

NOU! CALCULATI PRETUL SI CUMPARATI ONLINE TABLA PERFORATA DORITA. CLICK AICI

Tabla perforata este folosita in diferite sectoare de activitate si pe diferite suporturi metalice.
Tabla perforata poate fi utilizata la fel de bine ca produs util sau decorativ, atat la interior cat si la exterior.
Domeniile in care se foloseste tabla perforata sunt diverse, enumerand: fatade decorative, plafon fals, casete fonoabsorbante, masca de protectie pentru radiatoare, etc.
Dupa perforare, tabla poate fi prelucrata prin indoire, roluire si tratata, dupa caz, prin: slefuire, vopsire, zincare, etc.
Toate modelele de tabla perforata realizate de societatea noastra sunt pe dimensiunile solicitate de clienti.
Pentru cele mai noi informatii privind produse, proiecte si lucrari executate din tabla perforata, la nivel mondial, apasati aici.


DUPA TIPUL PERFORATIILOR DUPA ARANJAREA PERFORATIILOR
ROTUNDE PATRATE OVALE UNGHI DE 60 GRADE UNGHI DE 45 GRADE LINIARE
ALTE TIPURI DE PERFORATII
TRIUNGHI HEXAGON ROUND ARCADE LINII LITLE

TABLA EXPANDATA

Tabla expandata se caracterizeaza prin versatilitatea sa foarte mare, durabilitate prin excelentul raport greutate-rezistenta, rigiditate mare datorita structurii sale, omogenitate, fiind fabricat dintr-o singura bucata, taiere usoara la diferite lungimi, transparenta ce permite filtrarea luminii, zgomotului si a apei.
Plasa expandata din otel se foloseste pentru placari de fatade, plafoane metalice (tavane false), scari metalice, masti si protectii metalice dar si la mobilier, panouri de gard din tabla expandata, filtre industriale, etc.
Tabla expandata se livreaza sub forma de baloti de tip normal, la dimensiuni de ochi expandat prestabilite si care trebuie sa fie conforme cu urmatoarele:
Latimea foii de tabla expandata = latimea foii de tabla lisa utilizata (max. 1500 mm),
Lungimea foii de tabla expandata este cuprinsa in intervalul = 500 +/- 6000 mm.


DESCRIERE

Tipuri de tabla expandata

PROFILE METALICE

Profilele metalice sunt destinate pentru sustinerea structurii interioare a peretilor despartitori din gips carton.
Utilizand un sistem adecvat de accesorii de prindere a profilelor, acestea pot fi utilizate pentru realizarea tavanelor suspendate.
Profilele metalice sunt realizate prin deformare la rece a tablei zincate, utilizand o tehnologie de ultima ora.

Caracteristici tehnice

Tehnologie aplicata:
Profilare si ajustare la lungimea dorita de client
Materie prima folosita
Tabla zincata de 0,6mm grosime, cu un strat de zinc de 16 microni;


TRASEE CABLURI

Produsele prezentate in continuare sub denumirea de jgheaburi pentru cabluri electrice sunt utilizate la realizarea traseelor de protectie si pozarea cablurilor electrice si a conductelor de apa, aer comprimat, etc.

Avantaje

Realizarea configuratiei in plan si spatiu a traseelor de cabluri;
Operativitatea executiei montajului;
Capacitatea portanta conform cerintelor;
Separarea tipurilor de semnale;
Protectia si integritatea cablurilor electrice;
Estetica industriala;

Sistem de management cabluri

Sistemul de management pentru cabluri reprezinta un sistem flexibil ce poate rezolva o varietate mare de situatiiaparute in practica pozarii cablurilor electrice si a tevilor de instalatii.
Realizarea unui sistem se face prin imbinarea mai multor subansamble componente (elemente liniare, coturi orizontale, verticale, ramificatii) cu ajutorul ecliselor de legatura si al organelor de asamblare. Sistemul nu necesita sudura la montaj.
Asigurarea continuitatii electrice se realizeaza prin eclisa de continuitate electrica montata la capatul lonjeronului fiecarui subansamblu constitutiv al traseului.

Caracteristici tehnice
GRATARE METALICE

Elementele gratar sunt realizate prin ambutisare la rece pe o linie tehnologica dotata cu utilaje specializate, din tabla zincata sau inox cu grosimea intre 1,5 - 3 mm. Tehnologia de fabricatie utilizata nu necesita alte operatii de prelucrare (sudura, prelucrari mecanice etc.). Eliminarea operatiilor de sudura inlatura posibilitatea de desprindere a unor elemente componente iar tehnologia folosita elimina posibilitatea de producere a accidentelor.
Elementul gratar cuprinde un modul prevazut pe suprafata exterioara cu proeminente, elemente de rezistenta, ranforsari si pereti laterali in care sunt executate gauri de prindere si care se afla in legatura cu suprafetele de sprijin. Proeminentele ambutisate pe intraga suprafata confera calitati antiderapante deosebite elementului gratar, iar coeficientul mare de siguranta luat in calcul confera garantia utilizarii in conditii de securitate maxima in diverse domenii.

Avantaje

Greutate redusa comparativ cu sarcina maxima admisa;
Montaj simplu in plan orizontal, inclinat si/sau vertical;
Fiabilitatea si posibilitatea utilizarii lui in orice mediu;
Elimina pericolul accidentelor produse prin alunecare;
Este refolosibil.

TREPTE SI SCARI METALICEPLATFORME METALICE
RAFTURI METALICE

Caracteristici tehnice

PLAFON CASETAT

Plafonul casetat se compune din casete de tabla de otel de 0,5 sau 0,6mm, perforate conform planului de arhitectura al clientului. Se monteaza pe o structura portanta, care, in functie de cerinte, este realizat din profile U, profile T sau profile J si elemente de prindere. Casetele sunt vopsite in camp electrostatic, gama de culori putand fi foarte variata si asigura o durata de viata foarte mare, fara modificari ale culorii.

Avantaje

Design: casetele au un design placut, care se integreaza armonios, asigurand o iluminare buna cu economii de energie;
Acustica: este un criteriu important în special in aeroporturi si gari, casetele diminuind nivelul de zgomot;
Servicii integrate: casetele maschează echipamentele de aer conditionat, difuzoare, detectoare de incendii,etc.;
Durabilitate: asigura un risc minim de deteriorare atunci cand sunt curatate sau sunt detasate pentru servicii de intretinere;
Foc: casetele ofera, prin natura lor, performanta superioara de rezistenta la foc;.
Demontabilitate: casetele, avand capac detasabil, permit un acces facil la zonele in care a aparut o scurgere sau o alta problema:
Lavabilitate: au un finisaj durabil si sunt usor de curatat, ceea ce le recomanda pentru utilizarea in spitale sau alte locuri in care exista pericolul bio-contaminarii.

Utilizari

Plafonul casetat este utilizat in:


Spatii birouri Spatii comerciale
Cluburi, discoteci, sali de cinema Gari, aeroport, metrou

Caracteristici tehnice

PANOU FONOABSORBANT

Zgomotul reprezintă prin definiție generarea simultană a mai multor semnale armonice din domeniul auditiv ce radiază aleator, formând astfel un semnal complex deranjant pentru organul auditiv.
În ansamblu, acest semnal complex numit zgomot, poate fi de un nivel acustic ridicat, în funcție de amplitudinea presiunii acustice produsă de sursă, și mediul sau căile de propagare a energiei acustice până la receptorii care sunt înglobați în totalitate într-un sistem de muncă și viață.

Prin utilizarea panourilor fonoabsorbante, se urmărește asigurarea protecției:
împotriva efectelor locale de expunere la zgomot sau diminuarea pericolului surdității profesionale;
pentru evitarea instalării disconfortului și interferarea atenției când este importantă asigurarea inteligibilității comunicațiilor pentru securitatea angajaților în procesul muncii;
pentru diminuarea efectelor asupra sănătății personalului expus la zgomot (stres, sistemul cardiovascular, sistemul nervos prin oboseală, insomnii, deficiențe de comportament, etc.).


Avantaje

Rezistența la foc:datorită sistemului constructiv și a materialelor folosite, flăcările sunt împiedicate să se răspândească pe suprafața panoului. Chiar dacă s-a dezvoltat o sursă puternică de foc, miezul dens neinflamabil al panoului oprește pătrunderea focului, aceasta protejând materialele de substrat și adiacente;
Stabilitate:Deformarea în condiții de schimbare a temperaturii și umidității este o caracteristică a majorității elementelor fonoabsorbante utilizate. Panourile fonoabsorbante sunt considerabil mai puțin sensibile la aceste efecte decât majoritatea materialelor utilizate. Astfel se pot obține suprafețe mai plane;
Izolația: Panourile fonoabsorbante oferă proprietăți izolatoare considerabil mai bune decât alte soluții de placare folosite în mod obișnuit. Datorită densității ridicate a panoului și a transferului termic redus, materialul permite menținerea unei temperaturi constante în încăperi. Aceasta înseamnă că încăperile își vor menține temperatura mai eficient și pe durată mai îndelungată;
Instalare: Sistemul de instalare asigură montarea simplă și sigură a panourilor pentru pereți și tavane, întrunind atât cerințe estetice, cât și funcționale.
Lavabilitate:Panourile au un finisaj durabil și sunt ușor de curătat;

Caracteristici tehnice
Utilizând panouri fonoabsorbante, coeficientul de absorbție a zgomotului depinde de tipul perforațiilor și grosimea stratului de material fonoabsorbant folosit, conform graficelor de mai jos:


BALUSTRADE

Esențiale pentru siguranță, balustradele ajută la prevenirea căderilor accidentale.
Compoziția unui parapet se poate modifica in funcție de utilizarea sa, fie pentru balustrada scării, balustradă mezanin, balustradă de piscină sau balustradă de terasă.
Instalarea unei balustradele trebuie să îndeplinească diferite standarde, atunci când înălțimea de cădere este mai mare de 1 metru.
Se recomandă, totuși, ca în cazul în care inălțimea de cădere este mai mică sau egală cu 1 m, să se monteze la limita de cădere un obstacol, cum ar fi o jardineră de flori.
De reținut că, în caz de accident, responsabilitatea căderii vă aparține. Balustradele de balcoane, punți, pridvoare, loggii trebuie să aibă o înalțime de minin un metru.
Cu toate acestea, înalțimea poate fi redusă la 0,80 m în cazul unui parapet de peste cincizeci de centimetri grosime.
Standardele prevăd ca balustrada să reziste la un efort de 60 N/ml, în cazul locuințelor private și de 100 N/ml pentru clădirile publice.

Înălțimea balustradei: reguli de siguranță

Balustrada nu ar trebui să poată fi escaladată de un copil, de aceea ea are o înalțime reglementată. Astfel, zona de parcare normală, (suprafața care permite plasarea picioarelor în balustradă în echilibru perfect), trebuie să fie situată la cel puțin 0,45m deasupra nivelului de trafic, astfel incât, copiii să nu o poată folosi ca pe o scară. Pentru zona de parcare precară (suprafața care permite plasarea picioarelor pe balustradă în echilibru de moment), trebuie să fie la cel puțin 0,45m deasupra nivelului de trafic, la 0,60m de balustrade goale și la cel puțin 0,13m de colțul balustradei, atunci când piciorul poate trece dedesubt.


Avantaje

Varietate practic nelimitată de desene și compoziții: Multitudinea de posibile elemente de fixare (plăci, marginea placilor, cu dale de perete, etc.) permite arhitectului să adapteze sistemele la diverse constrângeri, dar, de asemenea, oferă soluții personalizate. Balustrada de metal se bazează pe simplitatea de neegalat a fabricației, a asamblării și a puneri în aplicare. Asamblarea mecanică permite înlocuirea cu ușurință a unui element deteriorat.
Rezistență la fenomene meteo puternice și intreținere ușoară: Datorită acoperirii metalului cu vopsea pulbere de inaltă rezistență, balustradele din metal au o rezistență mare la condiții meteo dure, o durabilitate sporită și un finisaj perfect. Sunt ușor de întreținut prin spălare periodică cu apă și săpun, aceasta fiind suficientă pentru a menține strălucirea balustradei;
Element de protecție și securitate:Balustradele din metal asigură o reală protecție a spațiilor interioare.

Caracteristici tehnice
În funcție de destinația lor, balustradele din metal se produc din tablă de 1,5 - 3mm,încadrate cu profil U, iar mâna curentă se execută din țeavă rotundă sau pătrată. Ansamblul astfel obținut este vopsit in câmp electrostatic și livrat beneficiarilor.


CREARE PERFORATII IN PDF