GRATARE DE PROTECTII FANTANI ARTEZIENE BDUL. UNIRII BUCURESTI FATADA DIN TABLA PERFORATA PARK LANE BUCURESTI REALIZAREA PERFORATIILOR FATADA DIN TABLA PERFORATA BUCURESTI MALL
limba romana english

DESPRE NOI...

S.C. A.S. CONSTRUCT IMPEX SRL, înființată în anul 2007, a început producția de confecții metalice în 2013. In această scurtă perioadă, rezultatele au fost bune, datorită investițiilor constante făcute în oameni și mașini. In prezent, societatea noastră iși desfașoară activitatea într-o hală de producție închiriată, cu suprafața de 5.000 mp și are 30 de angajați.


ISTORIC

ISTORIC TEXT


DOTARE TEHNICA

Dotare tehnică


Linie de producție profile metalice - Linia semiautomata poate executa orice tip de profile metalice; acestea pot fi perforate sau neperforate, și pot fi debitate la lungimea dorită de clienti. Mașini de stanțat TRUMPF - Mașinile de stanțat pot executa diverse perforații, pornind de la cele rotunde, pătrate sau ovale, pana la perforații complexe, arhitecturale.
Mașini de îndoit tabla - Mașinile de indoit tabla (abkant), dotate cu comandă numerică, asigură o precizie foarte mare a diverselor solicitări.
Prese hidraulice
Mașini de găurit
Mașini de debitat tabla (ghilotine)
Strunguri, mașini de rectificat, mașini de frezat, etc.
Mașini și instalații de sudură


REALIZARI

REALIZARI TEXT


NOUTATI

Fatada din tabla perforata MALL VITAN, Bucuresti