:  

Balustrade

 • Tablă perforată     Profile metalice     Trasee de cabluri     Gratare metalice     Plafon casetat     Panou fonoabsorbant     Balustrade decorative    
 • PRODUSE / BALUSTRADE

  Acasă / Produse / Balustrade

  • Balustradă decorativă
  • Balustradă decorativă
  • Balustradă decorativă
  • Balustradă decoratovă
  1 2 3 4

  • Cerere de oferta  • Avantaje

   • Varietate practic nelimitată de desene și compoziții: Multitudinea de posibile elemente de fixare (plăci, marginea placilor, cu dale de perete, etc.) permite arhitectului să adapteze sistemele la diverse constrângeri, dar, de asemenea, oferă soluții personalizate. Balustrada de metal se bazează pe simplitatea de neegalat a fabricației, a asamblării și a puneri în aplicare. Asamblarea mecanică permite înlocuirea cu ușurință a unui element deteriorat.

   • Rezistență la fenomene meteo puternice și intreținere ușoară:Datorită acoperirii metalului cu vopsea pulbere de inaltă rezistență, balustradele din metal au o rezistență mare la condiții meteo dure, o durabilitate sporită și un finisaj perfect. Sunt ușor de întreținut prin spălare periodică cu apă și săpun, aceasta fiind suficientă pentru a menține strălucirea balustradei;

   • Element de protecție și securitate:Balustradele din metal asigură o reală protecție a spațiilor interioare.

  Date generale

  Esențiale pentru siguranță, balustradele ajută la prevenirea căderilor accidentale. Compoziția unui parapet se poate modifica in funcție de utilizarea sa, fie pentru balustrada scării, balustradă mezanin, balustradă de piscină sau balustradă de terasă.

  Instalarea unei balustradele trebuie să îndeplinească diferite standarde, atunci când înălțimea de cădere este mai mare de 1 metru. Se recomandă, totuși, ca în cazul în care inălțimea de cădere este mai mică sau egală cu 1 m, să se monteze la limita de cădere un obstacol, cum ar fi o jardineră de flori. De reținut că, în caz de accident, responsabilitatea căderii vă aparține. Balustradele de balcoane, punți, pridvoare, loggii trebuie să aibă o înalțime de minin un metru. Cu toate acestea, înalțimea poate fi redusă la 0,80 m în cazul unui parapet de peste cincizeci de centimetri grosime.

  Standardele prevăd ca balustrada să reziste la un efort de 60 N/ml, în cazul locuințelor private și de 100 N/ml pentru clădirile publice.

  Înălțimea balustradei: reguli de siguranță

  Balustrada nu ar trebui să poată fi escaladată de un copil, de aceea ea are o înalțime reglementată. Astfel, zona de parcare normală, (suprafața care permite plasarea picioarelor în balustradă în echilibru perfect), trebuie să fie situată la cel puțin 0,45m deasupra nivelului de trafic, astfel incât, copiii să nu o poată folosi ca pe o scară. Pentru zona de parcare precară (suprafața care permite plasarea picioarelor pe balustradă în echilibru de moment), trebuie să fie la cel puțin 0,45m deasupra nivelului de trafic, la 0,60m de balustrade goale și la cel puțin 0,13m de colțul balustradei, atunci când piciorul poate trece dedesubt.

  Caracteristici tehnice

  În funcție de destinația lor, balustradele din metal se produc din tablă de 1,5 - 3mm,încadrate cu profil U, iar mâna curentă se execută din țeavă rotundă sau pătrată. Ansamblul astfel obținut este vopsit in câmp electrostatic și livrat beneficiarilor.